Jag tänkte i detta inlägg skriva om 2 olika saker, inte baara hästar denna gång 😉

Testa på ridning som vuxen

När vi är vuxna så är det så att vi ibland kan tycka att det är lite svårt att testa på nya saker. Ridning är en sådan sak som är bra att kunna då det kan bli väldigt farligt om man inte vet vad man gör, men när man testar tillsammans med proffs så går det hur bra som helst även om man är vuxen och rider för första gången.

Testa gärna med en kompis de första gångerna så att du får koll och efter ett tag så kan du kanske rida mer ordentligt än stillsam skritt i manegen! En sak är säker och det är att du har mycket härligt att se fram emot om du sätter igång med ridning!

Jag funderar på tävlingscykling

En tävlingscykel

Som ni vet gillar jag att cykla! Dels för att det är miljövänligt och att man snabbt och smidigt kommer fram utan problem. Men jag har efter mitt senaste köp av en bättre hoj blivit sugen på att tävla lite. Det behöver absolut inte vara något avancerat utan kanske lite småtävlingar som Roxen runt eller varför inte Vätternrundan!

Som ett led i detta har jag precis beställt en träningscykel av modellen Finnlo Exum. Främst köpte jag min Finnlo Exum träningscykel för att kunna träna på vintern och vid dåligt väder. Men det lär ju även vara smidigt dagar man är lite lat kanske 😛

Ok nu är det dags för sängen, godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *